Ντακοπάστελο με ηλιόσπορο

14,60 /κιλό

Τιμή

Πολύτιμα συστατικά της Ελληνικής φύσης φτιάχνουν το Ντακοπάστελο με ηλιόσπορο.

Από τη μία πλευρά το μέλι, το οποίο έχει διατροφικά συστατικά καταπληκτικά για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού και από την άλλη οι ευεργετικοί ηλιόσποροι φτιάχνουν μία τροφή πραγματικά υπέροχη.

Το μέλι έχει πρωτεΐνες, μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Επιπλέον ο ηλιόσπορος είναι γνωστός για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που έχει, μειώνει τη κακή χοληστερίνη ενώ αυξάνει την καλή. Μπορεί να χαλαρώσει τα νεύρα μας λόγω του φυλλικού οξέος ενώ προστατεύει την καρδιά μας. Κάνει αποτοξίνωση και προστατεύει από διάφορες μορφές καρκίνου. Το Ντακοπάστελο λοιπόν, είναι ένας υπέροχος συνδυασμός με μεγάλη θρεπτική αξία.

Ντακοπάστελο, η αρχαιότερη μπάρα ενέργειας!

Το  Ντακοπάστελο είναι η αρχαιότερη ενεργειακή μπάρα. Οι ρίζες του βρίσκονται στην αρχαιότητα όταν οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν παρόμοια συνταγή με τη σημερινή αξιοποιώντας πολλούς ξηρούς καρπούς και μέλι για να φτιάξουν ένα γλυκό σαν αυτό.

Καθημερινή συνήθεια, Ντακοπάστελο με ηλιόσπορο!

  • Το Ντακοπάστελο είναι κομμένο συνήθως σε ατομικές μερίδες, άρα είναι πάρα πολύ εύκολο να το πάρετε μαζί σας στη δουλειά.
  • Το μέγεθός του είναι ιδανικό για να κεράσετε φίλους.
  • Είναι ένα υπέροχο σνακ, δημοφιλές στα παιδιά επίσης! Δώσε στα παιδιά την ευκαιρία να φάνε κάτι νόστιμο που ταυτόχρονα έχει υψηλή θρεπτική αξία.
  • Το Ντακοπάστελο με ηλιόσπορο είναι ένα γλυκάκι που μπορείτε να καταναλώσετε όλες τις ώρες, ακόμη και σαν επιδόρπιο μετά από ένα πλήρες γεύμα.
  • Συνήθως καταναλώνουμε παστέλι την περίοδο της νηστείας γιατί δεν έχει κανένα ζωικό λίπος, έχει χαμηλές θερμίδες και είναι ιδανικό για υγιεινή διατροφή.
  • Ταιριάζει θαυμάσια τόσο με χυμούς όσο και με καφέ ή αφεψήματα.
Πηγή: iatronet.gr