Πράσινο τσάι χύμα
7,20€ – 12,96€
Πράσινο τσάι: Το φάρμακο της φύσης
Η ουσία των πραγμάτων βρίσκεται στην απλότητα ενός φλιτζανιού από φρέσκο πράσινο τσάι, αφού σε κάθε γούλια όχι μόνο βρίσκεις την εσωτερική σου γαλήνη αλλά απολαμβάνεις όλα εκείνα τα θετικά οφέλη που έχει να σου προσφέρει. Το πράσινο τσάι είναι από τα πιο γνωστά και ισχυρά φαρμακευτικά βότανα σε όλο τον κόσμο εδώ και 5.000 χρόνια. Το πράσινο αυτό βότανο, χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο όχι μόνο ως φαρμακευτικό προϊόν, αλλά και για πάρα πολλές χρήσεις, όχι μόνο στην γαστρονομία ή στην ζαχαροπλαστική αλλά μπορεί να μετατραπεί σε ένα ισχυρό καλλυντικό ή ακόμη και καθαριστικό για το σπίτι μας.
Πράσινο τσάι, γιατί να το χρησιμοποιήσω;
- Εμποδίζει τη συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες και βοηθά στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.
- Βοηθά στην αργή ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού.
- Βοηθά στην προστασία του δέρματος από την ζημία που επιφέρει η υπεριώδης ακτινοβολία.
- Διασπά το λίπος και η επιγαλλοκατεχίνη αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο το λίπος «καίγεται» στο σώμα μας.
- Διατηρεί σταθερή την ενέργεια, εξισορροπώντας τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
- Περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που σκοτώνει τις ελεύθερες ρίζες.
Έξυπνες Συνταγές
Παγωμένο Πράσινο Τσάι με Τζίντζερ και Δυόσμο
Υλικά
1 κουτ. σούπας Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε Σκόνη
2 κουταλιές πράσινο τσάι
10 γρ. φρέσκο τζίντζερ
10 φύλλα δυόσμο
200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Οδηγίες
Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε το νερό, αποσύρετε από τη φωτιά και βάζετε δύο κουταλιές τσάι, προσθέτετε το τζίντζερ και τα φύλλα δυόσμου. Σκεπάζετε το κατσαρολάκι και το αφήνετε σκεπασμένο για περίπου 15 λεπτά. Με ένα σουρωτήρι σουρώνετε το τσάι πιέζοντας τα υλικά για να βγάλουν όλη τους τη γεύση και το βάζετε στο μπλέντερ με παγάκια να χτυπηθεί. Σερβίρετε σε ποτήρι με πάγο, γαρνίρετε με μια φέτα τζίντζερ και δυο φύλλα δυόσμου.
Έξυπνοι Συνδυασμοί :
Για μια εντελώς νέα εμπειρία γεύσης πρόσθεσε λίγη μολόχα και αγνό μέλι Ερείκης ή μέλι ελάτου.