Μαύρο Τσάι “Κανάρι”

8,80 /κιλό

Τιμή
Κατηγορία:

Μαύρο Τσάι “Κανάρι”: ενέργεια και γεύση όλη μέρα

Προτιμήστε το Μαύρο Τσάι “Κανάρι” για την έντονη γεύση του, τους άπειρους γευστικούς συνδυασμούς του και την ενέργεια που θα σας χαρίσει όλη μέρα!
Το μαύρο τσάι γίνεται από τα φύλλα του φυτού Camelia Sinensis. Τα φύλλα παίρνουν το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα χάρη στην οξείδωση που δέχονται (έκθεση σε υγρό, οξυγονούχο αέρα), σε αντίθεση με τα φύλλα του πράσινου τσαγιού που προέρχονται μεν από το ίδιο φυτό, όμως δεν οξυγονώνονται.
Το μαύρο τσάι περιέχει μεγάλη ποσότητα καφεΐνης (τεΐνης), σχεδόν όση και ο καφές. Περιέχει επίσης πολλά αντιοξειδωτικά, αλλά και άλλα ευεργετικά στοιχεία.
Απολαύστε μαύρο τσάι στο πρωινό σας μαζί με πολύσπορο ψωμί και μέλι, για να ξεκινήσετε τη μέρα δυνατά, γεμάτοι ενέργεια. Δοκιμάστε επίσης να φτιάξετε αρωματικά ροφήματα με τσάι μαύρο Κανάρι και κάρδαμο, κανέλλα, τζίντζερ και γάλα, για λίγη γεύση Ινδίας στο σπίτι σας!

Μαύρο Τσάι “Κανάρι”, ευεργετικές ιδιότητες

  • Περιέχει αντιοξειδωτικά, τις πολυφαινόλες, οι οποίες προστατεύουν τα κύτταρα, προλαμβάνοντας έτσι τις συνέπειες της γήρανσης στην επιδερμίδα. Προστατεύουν επίσης από διάφορες μορφές καρκίνου, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τον κίνδυνο αρτηριοσκλήρωσης, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Μειώνουν επίσης το ρίσκο καρδιακής προσβολής
  • Προστατεύει από τον διαβήτη
  • Μειώνει τα επίπεδα της υψηλής χοληστερόλης στο αίμα
  • Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης πέτρας στα νεφρά
  • Προστατεύει από τη νόσο του Πάρκινσον
Πηγή: webmd.com