Τάιγκερ

9,80 /κιλό

Τιμή
Κατηγορία: Ετικέτα:

Τάιγκερ: το σπιρτάτο σνακ

Απολαύστε τα τάιγκερ νατς ως σνακ-ξηρό καρπό με το αλκοολούχο ποτό ή το αναψυκτικό σας, για τη σπιρτάτη γεύση τους, αλλά και τη θρεπτικότητά τους.
Το τάιγκερ είναι αράπικο φιστίκι αλατισμένο, μέσα σε πικάντικη τραγανή επικάλυψη από τυρί, μπέικον και μπαχαρικά. Το αράπικο φιστίκι έχει καταγωγή τη μακρινή Νότιο Αμερική. Ευδοκίμησε στο εύκρατο κλίμα της χώρας μας και έτσι καλλιεργείται πλέον σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Το αλατισμένο αράπικο φιστίκι επικαλύπτεται με ένα μείγμα από άμυλο αραβόσιτου, αλάτι, μπαχαρικά, τυρί και μπέικον για να παρασκευαστεί το τάιγκερ, αυτό το σπιρτάτο, έντονο, πεντανόστιμο σνακ, που είναι ιδανικό ως συνοδευτικό αλκοολούχων ποτών και αναψυκτικών.
Συνδυάστε το με τα κροκέρ και τα χουανίτα.

Προτιμήστε τα τάιγκερ γιατί:

  • Το αράπικο φιστίκι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία συμβάλλουν στην καταστροφή των βλαβερών ελεύθερων ριζών και άρα προλαμβάνει τη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης
  • Περιέχει επίσης μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα
  • Είναι πλούσιο βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καθώς επίσης φυτικές πρωτεΐνες και φυτικές ίνες
  • Επίσης περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, χρήσιμα για τη μείωση της κακής χοληστερόλης και την αύξηση της καλής χοληστερόλης στο αίμα

Προσοχή, γιατί τα τάιγκερ νατς είναι επίσης πλούσια σε θερμίδες και αλάτι, το τυρί και το μπέικον το καθιστούν λιπαρό σνακ, ενώ το αράπικο φιστίκι είναι ένα από τα βασικότερα αλλεργιογόνα.

Πηγή: Grecianpeanuts.gr