Άνθος Βήχιου

66,00 / κιλό

Τιμή
Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Βήχιο: αποφεύγουμε τα φάρμακα φυσικά

Απαλλαγείτε από τον βήχα και άλλες ενοχλήσεις το αναπνευστικού φυσικά, προτιμώντας το βήχιο έναντι κάποιου φαρμακευτικού σκευάσματος!
Το βήχιο είναι ένα βότανο, το οποίο φύεται σε υγρά εδάφη στην Ευρώπη και στην Ασία. Τα άνθη και τα φύλλά του έχουν γλυκό άρωμα και ευχάριστη γεύση. Χρησιμοποιούνται ευρέως για θεραπευτικούς σκοπούς, ήδη από την αρχαιότητα. Οι αποχρεμπτικές και τα καταπραϋντικές του ιδιότητες στο αναπνευστικό είναι γνωστές από τότε. Ο Ιπποκράτης άλλωστε το χρησιμοποιούσε με γάλα και μέλι, για την ανακούφιση πνευμονικών παθήσεων. Πλέον, προτιμάται για την ανακούφιση του βήχα, εξ ου και το όνομά του. Αντίστοιχα, στην Ιαπωνία θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της φυματίωσης.
Απολαύστε το βήχιο σε αφέψημα, σε συνδυασμό με εχινάκεια καθ’ όλη τη διάρκεια της εποχής των ιώσεων και προστατεύστε τον οργανισμό σας από τα κρυολογήματα και τα ενοχλητικά τους συμπτώματα, φυσικά!

Βήχιο, ευεργετικές ιδιότητες

  • Καταπραΰνει τον λαιμό και το αναπνευστικό, αντιμετωπίζοντας τον βήχα και τις παθήσεις του αναπνευστικού
  • Έχει αποχρεμπτική δράση και προτείνεται σε περιπτώσεις βρογχίτιδας, λαρυγγίτιδας, φαρυγγίτιδας ή άσθματος
  • Προτείνεται γενικά και σε περιπτώσεις καταρροής, χρόνιου βήχα, αλλά και γιατί καταπραΰνει τον ερεθισμένο λαιμό
  • Δρα διουρητικά, οπότε συνίσταται σε περιπτώσεις δίαιτας, κυστίτιδας ή για αποβολή των τοξινών μετά τη λήψη φαρμάκων – ιδανικά σε συνδυασμό με το γαϊδουράγκαθο
Πηγή: k-mag.gr