Αποξηραμένο μήλο χωρίς ζάχαρη

16,80 /κιλό

Τιμή

Αποξηραμένο μήλο χωρίς ζάχαρη: Το καθημερινό Σνακ

Πιστεύεται πως το αποξηραμένο μήλο χωρίς ζάχαρη, είχε χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο από τα αρχαία κιόλας χρόνια. Το μήλο είναι ίσως το πιο γνωστό φρούτο για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Εξού και το ρητό : “Ένα μήλο την ήμερα το γιατρό τον κάνει πέρα”, αφού από την αρχαιότητα θεωρείται μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου. Η Γεύση του και το άρωμα του σίγουρα μας ταξιδεύουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της υγιεινής μας διατροφής. Ένα από τα πρώτα φρούτα που γεύεται ο άνθρωπος στην παιδική του ηλικία. Το παράδοξο είναι ότι τα μήλα έχουν λιγότερες βιταμίνες από άλλα φρούτα. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πηκτίνη και φυτικές ίνες. Βοηθούν τον οργανισμό να αποβάλλει την χοληστερόλη ενώ τον προστατεύει από τις περιβαντολλογικές τοξίνες.

Αποξηραμένο μήλο, γιατί να το χρησιμοποιήσω;

Μην ξεχνάτε πως βρίσκεται στην λίστα με τα πιο υγιεινά αποξηραμένα φρούτα για τους εξής λόγους: Τα μήλα περιέχουν πολλά φυτοθρεπτικά συστατικά (φυσικό συστατικό των φυτών που παρέχει διατροφικά στοιχεία) που δρουν ως αντιοξειδωτικά, απαλλάσσοντας το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν τον καρκίνο. Είναι επίσης μια καλή πηγή διαιτητικών ινών.

Αποκτήστε λαμπερή και λεία επιδερμίδα. Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στα μήλα βοηθάνε στη σφριγηλότητα και στη λάμψη του δέρματος, αποτρέπουν τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύουν τα κύτταρα της επιδερμίδας και καθυστερούν τα σημάδια της γήρανσης.

Όπως και με το φρέσκο μήλο συνδυάστε το με κανέλα για να απογειώσετε τη γεύση του και να έχετε την ίδια απόλαυση, με την διαφορά ότι μπορείτε να το απολαμβάνετε όλο τον χρόνο!

Πηγή: iatropedia.gr