Φέτες πορτοκαλιού βουτηγμένες σε σοκολάτα

18,00 /κιλό

Τιμή

Φέτες πορτοκαλιού βουτηγμένες σε σοκολάτα: Ο τέλειος συνδυασμός

Το πορτοκάλι συναντάει την αγαπημένη του σοκολάτα σε ένα γλύκισμα που κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Δεν υπάρχει πιο ιδανικό ταίριασμα από τις φέτες πορτοκαλιού βουτηγμένες σε σοκολάτα υγείας. Ίσως ένα από τα πιο υγιεινά γλυκά αφού συνδυάζει το φρούτο με την αγαπημένη σε όλους σοκολάτα. ‘Ένα γλυκό σνακ που συνοδεύει άνετα ένα ζεστό ρόφημα αλλά είναι επίσης και η τέλεια γαρνιτούρα για τα γλυκά σας. Ένα γλυκάκι που σε κάθε μπουκιά, σε ταξιδεύει σε μυρωδάτους πορτοκαλεώνες με τη σοκολάτα να ολοκληρώνει την απόλαυση.

Φέτες πορτοκαλιού βουτηγμένες στη σοκολάτα, γιατί να τις προτιμήσω ;:

  • Γιατί συνδυάζει τα οφέλη δυο υπερτροφών της σοκολάτας και του πορτοκαλιού.
  • Τα πορτοκάλια, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και προφυλάσσουν από ιώσεις.
  • Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της σοκολάτας μπορούν να μειώσουν τα επίπεδα χοληστερόλης και να σε βοηθήσουν στις αθλητικές σου επιδόσεις.
  • Τα πορτοκάλια δεν περιέχουν καθόλου χοληστερόλη και ταυτόχρονα έχουν την ικανότητα να μειώνουν τα επίπεδα της «κακής» (LDL) χοληστερόλης στο αίμα.
  • Το πορτοκάλι έχει λίγες θερμίδες, συγκεκριμένα 47 θερμίδες ανά πορτοκάλι, και περιέχει πολλές φυτικές ίνες, οι οποίες μας κρατούν χορτάτους για περισσότερη ώρα και κατ’ επέκταση μας κάνουν να τρώμε λιγότερο.
Πηγή:  www.vita.grwww.iatropedia.gr