Συμπυκνωμένος Χυμός Αρώνια Osmotic (720ml)

5,50

Κατηγορία: Ετικέτα:

Συμπυκνωμένος Χυμός Αρώνια Osmotic: Ο θαυματουργός χυμός

Ο Συμπυκνωμένος Χυμός Αρώνια Osmotic, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα θαύμα της φύσης. Η θρεπτική του αξία σε σύγκριση με άλλους χυμούς, είναι τεράστια. Η πληθώρα των διατροφικών στοιχειών που περιέχει η αρώνια, την βάζουν στην λίστα με τις υπερ-τροφές. Ο χυμός της θεωρείται από μονός του ως ένα φυσικό «φάρμακο», αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση στην διεθνή κλίμακα φαρμακευτικών φυτών. Δυστυχώς ο καρπός Αρώνια είναι ιδιαίτερα ξινός αν καταναλωθεί ωμός. Σε μορφή χυμού όμως αναδύεται μια ευχάριστη γλυκόξινη γεύση για όλους.

Συμπυκνωμένος Χυμός Αρώνια Osmotic, γιατί να τον χρησιμοποιήσω;

  • Η Αρώνια φαίνεται να έχει αντιθρομβωτικές και αγγειοπροστατευτικές ιδιότητες οι οποίες ενισχύουν την καρδιοπροστατευτική δράση.
  • Ο καρπός της Αρώνια χρησιμοποιείται στη θεραπεία καρδιαγγειακών παθήσεων. Συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της συγκέντρωσης γλυκόζης στο αίμα.
  • Η Αρώνια συχνά σχετίζεται με την πρόληψη και τη θεραπεία καρδιοαγγειακών και ουρολογικών νοσημάτων, καρκίνου του παχέος εντέρου καθώς και με την ενίσχυση της μνήμης.
  • Οι πολυφαινολικές ενώσεις παρουσιάζουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μειώνουν τα επίπεδα της (LDL) χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων στο αίμα.

Πώς να τον χρησιμοποιήσω;

Σε ένα ποτήρι γεμάτο με θρυμματισμένο πάγο προσθέστε χυμό ίσο με ¼ του ποτηριού και απολαύστε όλα τα αρώματα της Αρωνια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε smoothies, dressings για πράσινες σαλάτες, παγωτά, milk shakes, κ.α. Αποτελεί όμως και την καλύτερη ιδέα για ένα πρωινό ξεκίνημα δοκίμασε να τον συνδυάσεις με μερικά αποξηραμένα φρούτα της αρεσκείας σου χωρίς ζάχαρη όπως : ανανάς χωρίς ζάχαρη osmotic, αποξηραμένα βερίκοκα osmotic, βασιλικό χουρμά, Γκότζι μπέρι, Δαμάσκηνα Γαλλίας χωρίς κουκούτσι, Δαμάσκηνα Ελληνικά με κουκούτσι, Κίτρο, Κρανμπέρι χωρίς ζάχαρη, Μάνγκο χωρίς ζάχαρη, Μπανάνα chips, ξέρα σύκα κύμης σκούρα, παπάγια χώρις ζάχαρη και φράουλα.

Πηγή : pubmed.ncbi.nlm.nih.gov